Satsa på att bli målare!

Hejsan, jag har jobbar nu i flera år som målare och jag har aldrig ångrat mitt yrkesval. Under dessa år har jag jobbar mycket i Partille med omnejd och den ena dagen har aldrig varit den andra lik. Detta gör jobbet både utmanande och spännande på samma gång. Jag har alltid varit mycket intresserad av färger, tapeter och inredning i allmänhet så detta yrke ligger mig mycket nära till hands. Med andra ord är jag helt inne i mitt rätta element!

Jag skulle verkligen rekommendera att du också satsar på att bli målare, om du nu känner att det är detta yrket för dig. Det är ett mycket givande yrke och det finns alltid möjligheter att utvecklas och lära sig nya saker. Jag kan inte tänka mig att jobba med något annat och jag tror inte att jag någonsin kommer att göra det heller. Jag älskar mitt jobb, och jag hoppas att du kommer att känna detsamma! Vad är det bästa med jobbet då? Tja, det är svårt att säga egentligen. Jag uppskattar verkligen den frihet och flexibilitet som jobbet ger mig. Jag har också alltid haft en passion för estetik och detta jobb har verkligen gett mig möjlighet att utveckla den sidan av mig själv. Dessutom är det ett mycket socialt yrke, då man ofta jobbar i grupp. Det finns alltid någon att prata med, oavsett om man behöver lite moralisk stöd eller bara vill ha en kul pratstund. Jag har träffat många intressanta människor under mina år som målare, och jag hoppas att du kommer att göra detsamma! Detta var bara lite av det jag ville säga till dig. Jag önskar dig all lycka i ditt framtida yrke, och jag hoppas vi kommer att höras snart igen!

Njut nu av det fina vädret, man vet aldrig hur länge det varar!