Äntligen klippt i en fin frisyr!

Jag har länge och intensivt letat efter en frisör som faktiskt kan skapa den frisyr jag vill ha. Jag har gått till många frisörer, men ingen av dem har lyckats leverera det jag ville ha – tills jag träffade den här. Hon är fantastisk och har verkligen sett vad som går att göra, och förvandlingen är total. Det är här i Linköping som jag har träffat denne frisör och det var en månad sedan jag var där och jag tänkte att jag nog kommer att bli ungefär lika besviken som jag har blivit många gånger innan men så plötsligt händer det… 

Att jobba som frisör innebär att man måste kunna se möjligheterna och tänka nytt! Håret handlar om hela ens personlighet och den som är kunnig kan få fram den bästa versionen av en själv och denne frisör i Linköping lyckades med det som alla andra gått bet på. Nu vill jag gärna få höra om era bästa respektive sämsta minnen från när ni har klippt er eller gjort någonting annat med era frisyrer? Kanske var den slingor som inte blev bra, en permanent som blev alldeles för krusig eller en hårfärgning som gjorde att du fick helt fel färg på håret? Sedan kan ni alltid testa att gå till denna frisör om det är så att du vill prova någonting nytt. Om du inte är nöjd med den du går till så lova att du byter frisör, man betalar trots allt flera hundra kronor varje gång man går till en salong och ibland kan det till och med var tusenlappar man lägger ut och det är klart att man då vill att det ska bli bra. Så med det sagt får jag önska er alla en bra och fin dag. Solen skiner och himlen är blå, njut av vädret!